The Imprint

MVRDV's The Imprint, a dual structured entertainment facility, sits as the center piece of a new tourist hub in Incheon, South Korea. The sibling buildings, the Wonderbox and Nightclub, share an architectural language; both becoming an echo of their family, the immediate surrounding buildings. A golden spot floating over the building and the plaza in front boldly marks the Nightclub entrance.

 

L'Observatoire International designed the lighting for the E-Square including hotel, club, and wonder box facade lighting, the Shopping mall exterior roof, the Plaza, the Club 3rd floor bar, stair case, 4th floor ceiling lighting, the Spa main pool and lounge pool, the Club building gold façade and entrance and the Art garden. Other part of the project designed by EONLSD.

 


Location Incheon, South Korea
Date Completed 2018
Architect MVRDV
Co-Architect GANSAM Architects & Partners
Client Paradise Segasammy Co. Ltd
Type Mixed Use
Status Built
Press Interior Design, Jan 2019
Photo Credits Courtesy of Paradise Segasammy Co., Ltd